Bera Bera

Select your language

AVK Bera Emakumezkoen taldeak 17 eta 7 galdu zuen CRA Portuenseren aurka dena emanda, S18 taldeak lehen mailan jarraituko du beste denboraldi batez, S16 taldeak multzoko lehena liga itxi zuen eta S14 taldeak partida ikusgarria jokatu zuen finalerdian.

Ezin izan zen, gure neskek dena eman zuten, partida menderatu zuten etxekoen hasierako golen aurrean, baina ez genuen etekinik atera entsegu lerrotik gertu egon ginen aukeretatik. Etxekoek partida oso fisiko eta polita irabazi zuten.

Urduritasunak eta haize bortitzak ez zuten bi taldeetako inorentzat pase arinik onartzen, baina etxekoek baloiak hobeto aprobetxatzen jakin zuten. Defentsako partida, 05 joan zen atsedenaldira eta bigarren zatian hautsi egin zen. Andaluziarrek Ohorezko B Mailara igotzeko faseko finalerdietarako txartela eskuratuz.

AVK Bera Bera 18 urtez azpikoaren urtea gorabeheraz beteta egon da, baina argi badugu taldearen helburua senior mailara pasa aurreko azken erlojupekoan jokalariak prestatzea dela, urtea edonor larrutzen duten horietakoa izan da. Maila oso altuko lehen maila batek eta beste batzuk baino jende justuagoaren deialdi batek mutil hauek jauzia emateko balio izan du, kolore guztietakoak ikusi dituzte eta betiko balioko dieten entrenamendu fisikoko ohiturak hartu dituzte. Zorionak.

Igeri egiten igerian ikasten da, beraz, denboraldia Sevens txapelketekin amaitzen da, eta lehen taldearen atea botatzen saiatzen nahi dutenentzat hor dago.

16 urtez azpiko taldeak oso denboraldi zaila izan du, baina une oro gora egin du jokoan zein animoetan. Emilio eta Flecherren neska-mutilek, Baztan Rugby Taldeko betiko kideekin batera, garaipen batzuekin eta lehengo postuan bera multzoan amaitu dute denboraldia. Zorionak. Kronika utziko dizuegu bean.

Egun euritsuarekin, talde on batekin aurkeztu ginen Elorrion, liga ondo amaitzeko gogoz. Lehen postua ziurtatuta, Elorrio izango dugu aurkari, azken denboraldian ondo eman ez zaigun zelaian.

Goiz osoan euria egin badu ere, eta zelaia pixka bat lokaztuta badago ere, berotzera irteten garenean eguzkia ateratzen da, eta tarteka partida osoan zehar jarraitzen du, berriro euririk egin gabe.

Nahiko kontzentratuta atera ginen, talde honek bere zelaian duen zailtasunaren jakitun, eta hamar minututan hiru entsegu lortu genituen. Euren irekierarekin jokaldiak jokatzen eta kateatzen hasten diren arren, partidako jokalaririk onenetako bat, markagailua 21-7an uzten duen entsegua lortzen dute.

Une honetan, Elorriok partidaren gidaritza eskuratu zuen, eta behean plakatzen hasi ginenez, gelditzea lortu genuen, gora zetozelako eta egoera arriskutsua zelako.

Hainbat fase on jokatu ondoren, beste bi entsegu egin ditugu, nahiz eta haiek berriz entseatzen gaituzten, atsedenaldira 33-14koarekin iritsiz, distantzia erosoa ematen digun arren, etxekoak erreakzionatu ahal izatetik ez baitu urruntzen. Aipatu behar da zati honetako azken jokaldietan Elorrioko jokalari bat lesionatu egiten dela eta 14 jokalarirekin geratzen direla bigarren zatirako.

Bigarren zatiaren hasiera partidaren hasieraren antzekoa da. Azkar egiten dugu jokoaren kontrola eta honek distantzia handitzen jarraitzeko aukera ematen digu. Haiek ere entsegu bat egiten digute, baina distantzia zabalegia da erreakzio posible baterako.

Entsegu batzuen ondoren, eta joko onarekin, partida 68-19koarekin amaitzen da. Hasiera batean emaitza erosoa dirudi, baina lan handia egin behar izan dute, haiek partidan sar ez zitezen.

Zorionak gaur oso partida ona egin duten neska-mutilei.

14 urtez azpiko taldeko neska-mutilek sekulako partida jokatu zuten Landare bat gainezka eta animatzeko gogoz zegoela. Partida oso parekatua izan zen, azkenean Hernani Atletico San Sebastianen alde erabaki zena, baina taldeko jokalari guztiek Gipuzkoako txapelketako finalerdi bat jokatzeko urduritasunaz gozatu ahal izan zuten.

Hainbat lesio, hirugarren eta laugarren posturako partidarako sendatzea espero duguna eta partidak irabazteko guztiarekin eraso egin behar denaren lezioa ikasi duguna.